Een leeg pand verkopen is niet altijd evident. Het oogt kleiner en mist gezelligheid en karakter. Daarnaast vraagt het heel wat creativiteit van de kandidaat-koper om zich de inrichtingsmogelijkheden in te beelden. De deskundige vastgoedstyling van Intuz maakt uw pand in een mum van tijd verkoopklaar. Een meesterlijk ingericht interieur volgens uw wensen en budget dat aanspreekt en verkoopt, dát mag u verwachten.

wat is vastgoedstyling?

Via vastgoedstyling richten we uw huis of appartement(sblok) tijdelijk in zodat het zoveel mogelijk potentiële kopers aantrekt en sneller verkocht wordt tegen een hogere prijs. We laten uw pand volledig tot zijn recht komen en camoufleren storende elementen, terwijl we de pluspunten accentueren. We zorgen ervoor dat de kandidaat-koper zich meteen thuis voelt door de creatie van ruimte, sfeer, warmte, licht, rust en harmonie. In het superior package is een fotoreportage inbegrepen zodat u uw project ook online aantrekkelijk kunt presenteren.

ontdek onze werkwijze

waarom kiezen voor vastgoedstyling?

  • Een ingericht pand wordt 4 tot 6 keer sneller verkocht. U kunt dus rekenen op een veel vlotter verkoopproces.
  • Vastgoedstyling versterkt uw onderhandelingspositie en zorgt ervoor dat potentiële kopers minder snel zullen afbieden op de vraagprijs.
  • Gestylede woningen kennen een meerwaarde van maar liefst 10 tot 30%. Voor een minimale investering krijgt u dus een maximale return.
  • Dankzij deskundige vastgoedstyling kan de potentiële koper veel beter inschatten hoe hij zijn woning of appartement kan inrichten.
  • You never get a second chance to make a first impression. En dat is bij vastgoed net hetzelfde. Klanten beslissen reeds binnen de 90 seconden of ze een pand al dan niet willen kopen. Een aantrekkelijke presentatie van uw project is dus cruciaal.
  • Een knap ingericht pand valt online veel meer op dan een leeg pand, waardoor u sneller respons krijgt op uw advertenties.

verbluf uw klanten met een van onze pakketten

Intuz_3006_low_3

classic package - less is more

styling van woon- en eetkamer met trendy, budgetvriendelijke meubels en decoratie

lees meer

heulebrug-9

comfort package - take it up a notch

styling van woon- en eetkamer, badkamer en 1 slaapkamer met hedendaagse meubels en decoratie

lees meer

Intuz_1_low_48

superior package - luxury in every detail

styling van woon- en eetkamer, badkamer, 2 slaapkamers en 1 kinder- of bureaukamer met luxe meubels en decoratie

lees meer

wilt u onze meubels liever meteen aankopen?

Geen probleem! Wanneer u bijvoorbeeld een groot appartementsblok verkoopt en uw kijkappartement lang ter beschikking moet stellen, kan het interessanter zijn om de meubels meteen aan te kopen i.p.v. te huren. Of is de koper van uw pand volledig weg van de interieurinrichting? Dan laten we de meubels staan en dan kan hij of zij alles rechtstreeks bij ons aankopen.

Intuz_1_low_6
Intuz_06 februari 2020_13_low
Intuz_-8