homestaging for the win

Een aantrekkelijke presentatie van uw woning of appartements(blok) is van cruciaal belang. Zo gaan kandidaat-kopers al meteen af op de eerste indruk en beslissen ze reeds binnen de 90 seconden of ze al dan niet interesse hebben voor uw pand. Bovendien krijgen ze door een knappe interieurinrichting direct een beter beeld over de mogelijkheden en het potentieel van het pand. Dit zijn dan ook enkele van de redenen waarom verkoopstyling uw appartement of huis tot 6 keer sneller doet verkopen.

Een interieur hoeft lang niet boordevol meubels te staan om een wow-effect te creëren. En dat weten we bij Intuz maar al te goed. Onze classic package bevat al het nodige om uw woon- en eetkamer een klassevolle make-over te geven.

classic package

Inbegrepen in het pakket:
Loungezetel, wandrek, tafel, salontafel, 6 stoelen, tapijt, poef, sierkussens, kader, kunstplant in pot

Bent u geïnteresseerd in de classic package, maar wilt u bijvoorbeeld ook de badkamer en/of slaapkamer laten inrichten? Alles is bespreekbaar. Mits een bijkomende prijs kunnen we ook een andere ruimte naar keuze aankleden. Zo zorgen we er samen voor dat u het volle potentieel uit uw appartement of huis haalt.

Voor prijzen en info contacteer ons vrijblijvend:

Contact

42e5359e794115dff150aed8ae3adecf
GemeentestraatGeraardsbergen-1589186005_1589186668_86735
IMG_1960

Uw pand verkoopklaar maken, hoeft helemaal niet duur te zijn. Via onze classic package kunt u stijlvolle, budgetvriendelijke accessoires en meubels huren waarmee ons team vervolgens uw woon- en eetkamer sfeervol inricht. Hierdoor kunt u uw appartement of huis een stuk sneller verkopen tegen een betere prijs, zonder dat u zelf veel inspanning moet leveren. Een kleine investering resulteert dus in een maximale return.