vastgoedstyling, de sleutel tot succes

Onze comfort package transformeert uw kijkwoning of –appartement in een mum van tijd tot een absolute eyecatcher. We stemmen dit meubelverhuur pakket steeds af op uw wensen en eisen enerzijds en op de stijl en karakteristieken van uw pand anderzijds. Na de levering en plaatsing van de meubels en accessoires door ons team, zorgen onze interieurstylisten voor een piekfijne styling. Ook een inboedelverzekering is inbegrepen in dit pakket.

comfort package “take it up a notch”

Wat er in dit pakket zit:

Twee- of driezitsbank, hoeksalon of longchair, tapijt, salontafel en eventueel bijzettafel, tv-meubel, eettafel, stoelen en eventueel barstoelen, wandkast of dressoir, console en spiegel, schilderijen of kunstwerken, sierkussens en plaids, planten, vazen en sfeervolle accessoires, 2 boxsprings incl. matras, 4 nachttafels, beddengoed, hoofd- en sierkussens, 1 schilderij of kunstwerk, badmat, spiegel, zeeppomp of zeepbakje, handdoeken en gastendoekjes.

Voor prijzen en info contacteer ons vrijblijvend:

Contact

WhatsApp Image 2022-05-05 at 2.02.15 PM
Intuz_3006_low_3
Intuz_3006_low_1
Intuz_3006_low_11
Intuz_3006_low_12
Intuz_3006_low_9
Intuz_3006_low_15
Intuz_3006_low_19
Intuz_3006_low_18
Intuz_3006_low_5
Intuz_3006_low_7

Via meubelverhuur en vastgoedstyling benadrukken we álle mogelijkheden en pluspunten van uw pand. We bezorgen het een huiselijke en warme sfeer en toveren licht, ruimte en klasse in het interieur. We zorgen ervoor dat alle puntjes op de i staan en laten geen enkel detail aan het toeval over. Nadien legt onze fotograaf de interieurinrichting minutieus op beeld vast. En deze strategie levert resultaten op, straffe resultaten.

  • U kunt uw pand 4 tot 6 keer sneller verkopen met een meerwaarde van 10 tot 30%.
  • Potentiële kopers zijn minder geneigd om af te bieden op de vraagprijs.
  • Potentiële kopers kunnen zich beter inbeelden hoe ze het interieur kunnen inrichten.
  • Potentiële kopers reageren veel sneller op uw online advertenties door de aanlokkelijke foto’s.

Verkoopt u binnenkort een woning of appartementsblok? Als u deze snel én tegen de beste prijs wilt verkopen, is een aantrekkelijke presentatie onontbeerlijk. Dankzij de meubelverhuur pakketten en vastgoedstyling van Intuz is dit gelukkig makkelijk te realiseren. Met de comfort package kunt u de styling van zowel living, eetkamer, badkamer als 1 slaapkamer aan ons overlaten, in alle comfort.

ontdek onze werkwijze