Met reeds 25 jaar ervaring op de teller, een scherp oog voor detail en een ondoorgrondelijke passie voor homestaging slagen we er steeds in om uw kijkwoning of modelappartement te laten schitteren. In slechts drie stappen maken we een echte eyecatcher van uw pand en laten we de waarde ervan aanzienlijk toenemen. Het resultaat? U krijgt uw project een stuk sneller verkocht, zonder zorgen én tegen een betere prijs.

drie stappen richting succes

Intuz_1_low_6

1) projectbespreking

Wilt u uw pand laten stylen door onze vastgoedstylisten? Neem dan gerust contact op en bezorg ons enkele foto’s van de in te richten ruimtes. Bij interesse in een professionele homestaging komt ons team bij u langs om uw pand in detail te bekijken en uw wensen te bespreken. U heeft de keuze uit drie pakketten: classic package, comfort package en superior package. Deze kunnen allemaal gepersonaliseerd worden afhankelijk van uw stijlvoorkeuren.

Intuz_1_low_54-resized-optimized

2) levering, plaatsing en styling

Heeft u uw favoriete pakket geselecteerd? Dan komt ons team de meubels en woonaccessoires leveren en plaatsen in uw kijkwoning of modelappartement. Vervolgens zorgen onze vastgoedstylisten dat alles piekfijn gestyled wordt en dat alle puntjes op de i staan. Enkel met een eersteklas interieurinrichting zijn we tevreden. Aangezien ons flexibele team steeds kort op de bal kan spelen, kan de homestaging volledig afgerond worden binnen één maand tijd.

Intuz_1_low_6-1

3) professionele fotoreportage

Naast deskundige interieurstylisten, transporteurs, plaatsers en monteurs die de homestaging in goede banen leiden, telt ons team ook gekwalificeerde fotografen. Na de vastgoedstyling maken zij een uitgebreide fotoreportage van alle ingerichte ruimtes. Zo kunt u uw project ook online aantrekkelijk presenteren en nog sneller potentiële kopers overtuigen om een kijkje te komen nemen. De fotoreportage wordt standaard voorzien bij het superior package en kan bij gevraagd worden bij classic package en comfort package.