Interieurs inrichten en omtoveren tot iets fenomenaals, is het liefste wat we doen. Al meer dan 25 jaar. Daarom specialiseerden we ons doorheen de jaren in zowel verkoopstyling als home styling. Zo boosten we de verkoop van uw pand óf bezorgen we uw woning de gewenste look in het kader van uw nieuwbouw- of renovatieproject.

Schermafbeelding 2020-11-09 om 16.55.58

Waarom samenwerken met Intuz?

Ruim 25 jaar ervaring in de interieursector

Ons team bestaat uit gediplomeerde en gekwalificeerde binnenhuisarchitecten, interieurstylisten, fotografen, opmeters, transporteurs, plaatsers en monteurs die meer dan een kwarteeuw ervaring hebben in de wereld van verkoopstyling en interieurinrichting.

Verkoopstyling en home styling van A tot Z

Bij Intuz krijgt u meteen the full package. Ons volledige team staat voor u klaar vanaf de projectbespreking en het interieurontwerp over de levering en plaatsing van de interieurelementen tot de finale styling en fotoreportage.

Steeds een interieur op maat

Uw mening is cruciaal voor ons. We vertrekken dan ook steeds vanuit uw stijlvoorkeuren, wensen en budget bij de verkoopstyling of home styling. Een uitdaging? Dat schrikt ons niet af. Alleen met die instelling kunnen we een interieur creëren dat u op het lijf geschreven is en uw verwachtingen overtreft.

Gemotiveerd en gepassioneerd team

Perfectionisme, precisie en passie zijn de waarden die ons elke dag drijven. Alles wat we doen, doen we met oog voor detail en met hart en ziel. We halen steeds het beste uit onszelf om het maximum te halen uit uw interieur.

Professioneel kleur- en interieuradvies

Tijdens een samenwerking met Intuz kunt u ook steeds rekenen op deskundig kleur- en interieuradvies. Onze interieurstylisten zijn op de hoogte van de laatste interieurtrends en vertalen die moeiteloos in een interieur op uw maat.

Projectleider aanwezig tijdens de werken

Bij Intuz mag u zeker zijn van een piekfijn, hoogkwalitatief eindresultaat. Onze projectleider is namelijk steeds aanwezig tijdens de levering, plaatsing en styling van uw interieurelementen om een minutieuze en piekfijne uitvoering te garanderen.

Flexibele aanpak en hands-on-mentaliteit

Wilt u uw pand zo snel mogelijk verkopen of laten inrichten? Geen probleem. Ons team kan heel kort op de bal spelen en de home- of verkoopstyling binnen één maand tijd afronden.

zet uw pand in de spotlights

Intuz_1_low_6-1

verkoopstyling

Intuz zorgt voor een aantrekkelijke, stijlvolle en strategische inrichting van uw kijkwoning of modelappartement. Maak uw keuze tussen onze classic package, comfort package en superior package en verkoop uw pand snel, met meerwaarde en zonder zorgen.

meer info

IMG_6804_1

home styling

Ons team zorgt voor een feilloze styling van uw interieur, of u nu uw volledige woning of slechts één kamer wilt inrichten. We helpen u de juiste keuzes te maken, o.a. op vlak van meubels, verlichting, raamdecoratie, vloerbekleding en woonaccessoires.

meer info