Wilt u graag uw keuken, slaapkamer, kinderkamer, badkamer, woonkamer of hele huis (opnieuw) inrichten? Intuz is dé referentie voor home styling en interieurinrichting op maat bij zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Samen creëren we een warm, gezellig, stijlvol en tijdloos interieur waarin u zich zalig thuis kunt voelen, elke dag opnieuw.

Intuz zet jouw stijl om in een interieur waar je van gaat houden

Uw woning is de plek waar u dagelijks vertoeft. Waar u ontspanning zoekt, vrienden en familie ontvangt, uw kinderen ziet opgroeien en herinneringen maakt. Het is dan ook immens belangrijk dat uw interieur u een positief gevoel geeft en optimaal afgestemd is op uw persoonlijkheid.

En dát realiseren, is de ultieme doelstelling van Intuz. Met meer dan 25 jaar ervaring in de interieursector en een ongekende passie voor home styling staan we klaar om al uw interieurdromen te realiseren. Onze stylisten geven steeds deskundig kleur- en interieuradvies, bespreken uw stijlvoorkeuren in detail en vertalen die vervolgens in een nauwkeurig interieurontwerp. Nadat ons team al uw interieurelementen geleverd en geplaatst heeft, finetunen onze stylisten het geheel om een hoogkwalitatief resultaat te garanderen.

Interesse? Laat een bericht na en we contacteren je voor meer informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Home styling

wij houden rekening met jouw wensen en dromen

Home styling

Ons deskundige team verzorgt uw volledige home styling van A tot Z totdat het volledige plaatje klopt. We denken hierbij steeds aan alle details en werken uw interieurinrichting piekfijn af tot in de kleinste puntjes en de smalste hoekjes, of het nu gaat om de inrichting van uw slaapkamer, woonkamer, badkamer of om een totaalinrichting.

  • meubels
  • verlichting
  • vloerbekleding
  • raamdecoratie en zonwering
  • schilderwerken en behangwerken
  • woonaccessoires en woontextiel

laat u inspireren door onze realisaties

Intuz_1_low_61-resized-optimized
Intuz_1_low_6-resized-optimized
IMG_6799_1
Kortrijk-groot-01-resized-optimized
Intuz_1_low_61-optimized
Intuz_1_low_3
Intuz_1_low_53
Intuz_1_low_49
Intuz_1_low_54
Intuz_1_low_48
Intuz_1_low_36
Intuz_05 februari 2020_1_low
Intuz_1_low_60
Intuz_1_low_2
Intuz_1_low_41
Kortrijk-groot-05